Home Vijesti Ministar Srbije na televiziji pokazivao nove snimke raskomadanih ljudi

Ministar Srbije na televiziji pokazivao nove snimke raskomadanih ljudi

0

IZ NIZA primjera moglo se vidjeti da je Srbija zemlja u kojoj se svašta može očekivati, no granica je sada još malo pomaknuta.

Srpska politička i društvena elita svakodnevno gostuje u emisiji koja se zove “Hit tvit”, a emitira se na predsjedniku Aleksandru Vučiću vrlo sklonoj televiziji Pink.

U emisiju je tako stigao ministar unutarnjih poslova (hrvatska ga javnost pamti kao ministra vanjskih poslova) Aleksandar Vulin i bivši operativac srpske tajne službe Božidar Spasić. Kako je i bilo najavljeno, ministar Vulin je pokazivao dosad neobjavljene jezive slike zločina klana Veljka Belivuka, tzv. Velje Nevolje i Marka Miljkovića.

Opet pokazivali slike osakaćenih ljudi, Vulin sebe i Vučića prikazuje žrtvama

Vulin je izjavio da se može zaključiti da pripadnici klana čak i u zatvoru dobivaju povjerljive informacije zbog kojih bi se mnogi mogli naći u opasnosti. Kao ugroženog je, očekivano, naveo i Vučića.

“Oni su u zatvorima gdje im je mjesto i bit će tu do kraja života. Znamo koliko su opasni i znamo koji im je cilj. Njihov glavni cilj je da svojim izjavama ocrne prvenstveno predsjednika Vučića, ali također i nas ostale. Postoje ljudi za koje znamo tko su i kako rade, koji pripremaju javne istupe koji će naštetiti prvenstveno predsjedniku Vučiću i njegovoj obitelji. Lagat će, učinit će apsolutno sve da nas prestraše kako bismo mi trgovali s njima. Nema trgovine! Znam da će oni izmišljati laži o predsjedniku Vučiću i da će ići za njim preko njegove obitelji”, rekao je Vulin.

Pa sam o sebi rekao ono što misli da će reći o njemu.

“Za mene će pričati da sam narkoman, da nisam dobar muž, da moja djeca nisu moja djeca. Izmislit će da sam dobar s ubojicama. Daju nam do znanja da će sve to zaboraviti ako zaboravite neke sitnice – koje ljude i koliko su ih ubili. Nema zaboravljanja!”, rekao je Vulin.

“Ovaj ološ koji je u zatvoru, u sprezi s ljudima ne samo iz kriminogene sredine, već i iz sudstva i policije, bore se da se istina o njima ne sazna. Istina se može zatrpati samo gomilom đubreta”, rekao je Vulin pa dodao: “Samo su ti krvolovci dobri, njima će se vjerovati, a nama i pravosuđu se neće vjerovati.”

A onda su pokazane slike Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Srđana Lalića, kao i njihovih žrtava. Podsjetimo da ovo nije prvi put da srpska vlast prikazuje brutalne snimke zločina i osakaćenih ljudi, prošli put su to na presici činili Vučić i Vulin. Na fotografijama su i ovaj put raskomadani ljudi.

UPOZORAVAMO DA SU FOTOGRAFIJE UZNEMIRUJUĆE

“Znam što će biti, reći će da nismo ovo smjeli pustiti”

“Ova kasapljena tijela su uglavnom iz Ritopeka, iz one prostorije gdje je bio stroj za mljevenje mesa. Od ljudskog mesa su pravili ćevape i u vrećama ih nosili i bacali u rijeku, da ih struja odnese”, rekao je Vulin.