Home Vijesti Muškarac pretukao djevojku ispred kluba, pa dobio batine od MMA borca

Muškarac pretukao djevojku ispred kluba, pa dobio batine od MMA borca

0
Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray prije nekoliko dana nadzorne kamere zabilježile su incident gdje muškarac evidentno zlostavlja djevojku nanoseći joj udarce. Ipak, ekspresno je regovao vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.Naime u nedjelju, u ranim jutarnjim satima vidi se kako pomenuti klub napušta djevojka i užurbano se kreće prema glavnoj cesti. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo da je udara iza parkiranog automobila.

Da bi spriječio evidentno nasilje nad djevojkom iz kluba je brzo izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, koji je i najpoznatiji MMA borac. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od djevojke i sa nekoliko udaraca ga savladao.

Nedugo nakon toga iz objekta je izašlo i drugo osoblje te su razdvojili Stojnića i pomenutog muškarca.Stojnić je poručio kako je reagovao jer nije mogao nijemo posmatrati nasilje nad djevojkom, a naročito ne u svom objektu, poručivši da želi da se svi sigurno osjećaju.

– Kada sam vidio na svome videonadzoru Doriana Gray, da ogromni muškarac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvorenom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo djevojku zajedno sa svojim obezbjeđenjem ispratili do taksija, a ona nije htjela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čovjeka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da da se svi u mojim objektima osjećaju sigurno, a posebno žene jer su to nečija djeca, sestre, majke i slabiji i nježniji su spol – kazao je Stojnić.

Klix