Home Banjaluka Na Kastelu večeras bajkerski spektakl

Na Kastelu večeras bajkerski spektakl

0

Poslije nedavno organizovanog zvaničnog otvaranja moto sezone u Banjaluci, koje je okupilo više od 500 dvotočkaša, a kojeg Moto klub “Istok” organizuje već nekoliko godina, u organizaciji ovog kluba danas počinju četvrti moto susreti u gradu na Vrbasu.

– U susret rođendanu kluba, od 27. do 29. jula, na banjalučkoj tvrđavi Kastel sve posjetioce očekuje pravi bajkerski spektal uz spektakularan program uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz BiH tako i iz zemalja regiona koji su redovni gosti na manifestacijama koje organizujemo. Kao i do sada, i ove godine moto susrete će obilježiti dobra atmosfera i mnogo dobre muzike, za šta će biti zadužene regionalne muzičke zvijezde – saopštio je organizator.

Poznat je i muzički program ove regionalne bajkerske manifestacije, naime, rock’n’roll senzacija “Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi” uz banjalučki sastav “Lady D” nastupiće večeras, prve večeri motoskupa, a drugo veče rezervisano je za nastup slovenačkog cover benda “The Unimogs Band”, “Balkan Express” cover session svirku i nastup Branka Đurić Đure i njegovog benda “Bombaj Štampa”.

(Blic)