Home Biznis Najbolji poslovi sedmice: Otvorena radna mjesta u BiH i u Njemačkoj

Najbolji poslovi sedmice: Otvorena radna mjesta u BiH i u Njemačkoj

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

“Firmi Enal-elektro sa sjedištem u Beogradu potreban veći broj radnika elektro i mašinske struke III i IV stepen sa ili bez radnog iskustva sa državljanstvom R.Srbije za rad u Njemačkoj. Za kandidate bez radnog iskustva obezbjeđena obuka i stručno usavršavanje u Edukativnim centrima u Loznici i Kraljevu.  Za kandidate sa velikim radnim iskustvom program direktnog odlaska. Firma obezbjeđuje smeštaj i prevoz od gradilišta do posla. Elektro i mašinska struka III ili IV stepen.  Znanje njemačkog jezika poželjno, nije neophodno.

Opširnije pronađite  OVDJE

Sparkasse Bank dd BiH je organizacija u snažnom razvoju i sa ambicioznim ciljem izlaska u vrh bankarskog tržišta. Stoga ćete kod nas pronaći izuzetno dinamično, izazovno i zahtjevno poslovno okruženje, ali i dobar tim profesionalaca u kojem su Vam otvorene sve mogućnosti usavršavanja i napredovanja. Ako želite podijeliti i slijediti sa nama viziju izlaska među tržišne lidere, prijavite se na poziciju:  Savjetnik za micro/micro SME klijente. Od Vas očekujemo: VSS, ekonomskog smjera, poželjno minimalno 3 godine rada na poslovima prodaje proizvoda i usluga banke, poznavanje proizvoda i usluga Banke namijenjenih micro/micro SME klijentima, engleski – aktivno znanje u govoru i pismu, aktivno poznavanje rada na računaru (MS Office).

Opširnije pronađite OVDJE

Fine Life Group doo Maglaj, društvo za consulting, koje se bavi proizvodnjom ženske modne konfekcije za poznati modni brend Paradi, raspisuje konkurs za popunu sljedećih radnih mjesta: Konstuktori / dizajneri. Nudimo Vam: obuku za traženu radnu poziciju, obuku u Optitex i Audaces tehnology-programu, početnu platu 1500 KM, ugovor na određeno vrijeme, plaćene troškove prijevoza.

Opširnije pronađite OVDJE

„MGV Gradnja“ d.o.o. Zavidovići sa sjedištem u ulici Tvornička b.b. raspisuje oglas za prijem u radni odnos: Tehnički rukovodilac kamenoloma. Uslovi: dipl.inženjer rudarstva – eksploatacioni smjer, minimalno 3 godine radnog iskustva u struci, položen stručni ispit za tehničko rukovođenje u rudarstvu, poznavanje rada na računaru, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 19 evropskih zemalja. Sa oko 22 hiljade saradnika koji brinu o preko 10 miliona zadovoljnih klijenata, UNIQA je među najdinamičnijim osiguravajućim grupacijama. Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata.Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada, a u želji da proširimo naše aktivnosti tražimo: Prodajni savjetnik. Kvalifikacije: Iskustvo u prodaji, poželjno u finansijskim institucijama, minimalno srednja stručna sprema, izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, ali i mogućnost samostalnog djelovanja, proaktivnost i usmjerenost cilju, poznavanje rada na računaru.

Opširnije pronađite OVDJE