Nakon nesreće u Čelincu, djeca i dalje u teškom stanju

Jednogodišnji dječak P. D. i dvogodišnja djevojčica S. D, koji su 3. aprila teško povrijeđeni u sudaru automobila kod Čelinca, i dalje su u teškom stanju.

U Univerzitetskom kliničkom centru RS navode da je S. D, koje je imala teške povrede glave, grudnog koša i stomaka, prebačena u Beograd na dalje liječenje.

– P. S. se i dalje nalazi u stanju kome. Priključen je na aparate za vještačko disanje i sve dalje prognoze u vezi s njegovim zdravstvenim stanje su neizvjesne – navode u UKC RS.

S druge strane Dragana (27) i Vesna Dujaković (29) koje su bile hospitalizovane u Službi za neurohirugiju optuštene su na kućno liječenje. U nesreći je povrijeđen još i četvorogodišnji Đ. V. koji je ranije otpušten iz bolnice.

Svi su povrijeđeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se 3. aprila dogodila u Jošavki Gornjoj na putu Čelinac – Ukrina kada je došlo do direktnog sudara njihovog “peugeota 307” sa “range roverom” kojim je upravljao Veselin Vrhovac (30) iz Čelinca koji je nakon ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo nakon što je jedno od vozila djelimično prešlo u lijevu kolovoznu traku i direktno se sudarilo sa vozilom koje je naišlo iz suprotnog pravca. Od siline udara “peugeot”, za kojeg još nije utvrđeno ko je vozio, se isprevrtao po putu.

SrpskaCafe