Home Zanimljivosti Nakon što mu je blokirala ulaz u luksuzni stan, dobila odgovor koji...

Nakon što mu je blokirala ulaz u luksuzni stan, dobila odgovor koji će pamtiti

0

Mladi Afroamerikanac požalio se na komšinicu koja mu je blokirala ulaz u vlastitu zgradu proteklog vikenda. Njegova objava je postala viralna, dok je ona dobila otkaz.

D’ Areion Toles (D’Arreion) kaže kako je dolazio s posla kad ga je komšinica Hilari Bruk Tornton (Hilary Brooke Thornton) fizički spriječila da uđe u svoj dom u luksuznom bloku u St. Luisu, u američkoj saveznoj državi Misuri.

Toles je na Facebooku objavio i snimke na kojima se vidi žena koja zahtijeva od njega da joj pokaže svoj ključ i kaže iz kojeg je stana.

– Žena me pokušava zaustaviti od ulaska u zgradu jer se osjeća nesigurno, to su luksuzni stanovi u centru St. Luisa, a ona ne osjeća da tamo pripadam. Nikad nisam mislio da će mi se ovo dogoditi, ali dogodilo se. Bio sam šokiran da je ovo Amerika u 2018. godini – kaže on.

U jednom od snimaka vidi se kako joj je rekao da živi na četvrtom spratu, no ona ga i dalje nije puštala, čak se i žalila što je snima. Kad se napokon probio pored nje, počela ga je slijediti do lifta, gdje ga je ponovo ispitivala za ključ.

Nakon što je otvorio vrata stana, a ona stajala vani sa psom, pitala ga je kako se zove.

– Gospođo, nemojte to više nikada napraviti, izgledate glupo. I zovem se gospodin Toles – odgovorio je šokirani muškarac prije nego što je zatvorio vrata.