Home Region NAPAD NA AUTO-PUTU: Desetak maskiranih napadača palicama razlupali dva vozila

NAPAD NA AUTO-PUTU: Desetak maskiranih napadača palicama razlupali dva vozila

0

Tri osobe su povrijeđene kada su nepoznati napadači u noći između utorka i srijede maskirani izleteli na auto-put Miloš Veliki i naoružani palicama lupali vozila koja su uspjeli da zaustave. Kako Blic saznaje, policija traga za više od deset osoba koji su, sa fantomkama na glavama, nešto iza ponoći presreli dva vozila kod Mislođina i razlupali ih palicama, a potom pobjegli.

Policija je ubrzo stigla na lice mjesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povrijeđena u incidentu.

 – Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posjekotine po rukama – kaže za Blic dobro obaviješten izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je „sitroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na lijevoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posjekotine u predjelu vrata.

Prema saznanjima od izvora bliskih istrazi, mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla palice koje su korištene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

srpskainfo.com