Home Banjaluka Naselje Sunce ima najljepše dvorište u gradu

Naselje Sunce ima najljepše dvorište u gradu

0

Zajednica etažnih vlasnika u Ulici Majke Jevrosime broj 8-9, u ovogodišnjoj akciji „Biramo najuređenije“ proglašena je za najuređeniji prostor u stambenim zgradama na području Banjaluke.

Milenko Mirković iz ovog ZEV-a apelovao je na sve građane da odražvajau svoje životne prostore kako bi i cijelo naselje bilo ljepše i ugodnije za život.

– Srećni smo što se naš trud isplatio što smo vrijedno i naporno radili na uređenju našeg životna prostora, mada smo se slučajno prijavili i naš cilj nije bio nagrada – rekao je Mirković.

Za najuređeniji prostor u stambenim zgradama proglašene su još ZEV u Ulici carice Milice 10 i u Ravnogorskoj 16.

U ovogodišnjnjoj akciji “Biramo najuređenije” učestvovala su 24 kandidata, a uručenje priznanja svim nagrađenim i svečani prijem biće održani u srijedu, 22. avgusta, u Gradskoj upravi.

U kategoriji najuređenije dvorište nagrađeni su: Zdravko Guzijan u Ulici Đure Damjanovića 135, Biljana i Mirko Kondić Ulica Đure Damjanovića 235 i Mladen Švraka Ramići bb.

OŠ „Jovan Dučić“ Zalužani osvojila je prvo mjesto u kategoriji najuređenije školsko dvorište, na drugom mjestu je OŠ „Branko Ćopić“ u Boriku, a treće Gimnazija.

Najuređeniji balkon ima Mirko Agić iz Ulice Mlađe Ćusića.

Akcija je organizovana 16. put uzastopno, a najbolji u svim kategorijama će biti nagrađeni sa po 600 KM, rekli su iz Gradske uprave.

(Srpska Info)