Home Crna hronika Nasmrt pretukao gosta zbog piva

Nasmrt pretukao gosta zbog piva

0

Marko T. (33), vlasnik kafića “M 13”, uhapšen je zbog sumnje da je ubio Zorana Boškovića (51) nakon što je on pijan došao u klub da traži još pića.

Marko T. (33), vlasnik kafića “M 13” u Ribarima kod Šapca, uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje ubio gosta lokala Zorana Boškovića (51) iz istog mesta.

Kako nezvanično saznajemo, zločin se dogodio u lokalnom kafiću i prethodila mu je svađa Marka T. i Boškovića zbog piva.
– Zoran je došao u kafić kasno u noć. Tražio je od konobara da mu donesu pivo, ali pošto je već bio prilično pripit, nisu želeli da mu daju alkohol. Zbog toga je izbila svađa između njega i vlasnika lokala koja je potom prerasla u fizički obračun – kaže za Kurir jedan očevidac tuče.

Bošković pao na beton

On dodaje da su se vlasnik kafića i Bošković tukli rukama i nogama, ali da je u jednom momentu Marko T. zgrabio pikslu sa stola i njom udario gosta, koji je pao na beton.

– Još uvek se čekaju rezultati obdukcije koji će pokazati da li je za Zorana Boškovića koban bio neki od udaraca koji je zadobio ili eventualno pad na beton – kaže izvor iz istrage.

Meštani Ribara bili su šokirani tragedijom koja se dogodila. Kako kažu, uhapšeni Marko T. nije u njihovom mestu poznat kao osoba koja pravi incidente.

– Poznajem ga kao dobro dete. Siguran sam da nije imao nameru da ubije Zorana. Nikada nije bio lokalni nasilnik, niti učesnik obračuna, iako već godinama drži kafić u kom se okuplja omladina. On i Zoran se dugo poznaju, poznaju im se i porodice – kaže jedan meštanin.

Obožavao motore

On dodaje i da je ubijeni Bošković obožavao motore i da ni on nije bio sklon sukobima.

– Ne mogu da poverujem da ga više nema i da se obična rasprava završila ovako. Moguće je da su i jedan i drugi popili i da im je zbog toga bio kraći fitilj. Koliko znam, između njih nije postojao neki sukob odranije – kaže stanovnik ovog mesta.

Hobi

Zoran Bošković, kako kažu stanovnici Ribara kod Šapca, vozio je motore i bio član moto-kluba Drumski ratnici Ribari.

– Svi su ga ovde znali po tome što je stalno vozio motore. Oni su mu bili, takoreći, opsesija. I zimi i leti je kroz Ribare prolazio na svojim dvotočkašima – kaže poznanik ubijenog.