Home Crna hronika Natočio gorivo, nije platio pa pobjegao: Četiri policajca ga jedva savladala (VIDEO)

Natočio gorivo, nije platio pa pobjegao: Četiri policajca ga jedva savladala (VIDEO)

0

Iz policije su tek kratko mogli potvrditi da su muškarca priveli.

Muškarac je pobjegao s benzinske pumpe ne plativši u Opel Astri bh. registracija. Nakon toga probio je rampu na naplatnim kućicama i dao se u bijeg. Policija ga je presrela kod Arene, izvukla iz auta i privela.

Četvorica policajaca bila su potrebna da iz auta izvuku muškarca koji je u ponedjeljak poslijepodne natočio gorivo na benzinskoj pumpi na odmorištu Draganić na autocesti A1 u smjeru Zagreba te pobjegao ne plativši.

Vidljivo je to na snimci privođenja koji nam je poslao naš čitatelj, pišu 24sata. Vozač je naime zapeo u gužvi nakon što je bježao od policije, a oni su ga okružili te prisilno izvukli iz automobila. Polegli su ga na zemlju te priveli.

– Bila su dva policijska auta i jedan presretač. Izletjela su četvorica policajaca i izvukla ga van. Bio je mrga pravi – rekao nam je čitatelj koji je poslao i snimku privođenja.

Muškarca su prijavili vjerojatno zaposlenici benzinske crpke. Vozio je srebrnu Opel Astru karavan bosanskohercegovačkih tablica. Policija je blokirala sve izlaze s autocesta kako bi ga uhvatili, ali muškarac je razbio rampu na naplatnim kućicama i pobjegao.

– Bio sam na poslu kad sam čuo sirene kraj zagrebačke Arene. Izašao sam i vidio policijske automobile kako love muškarca u Astri oko trgovačkog centra. Kad je pokušao pobjeći opet na Jadransku aveniju, Kobre su mu blokirale put – ispričao nam je jedan od svjedoka privođenja.

Iz policije su tek kratko mogli potvrditi da su muškarca priveli, ali da više od toga ne mogu reći jer još uvijek traje kriminalističko istraživanje.

– Vidjeli smo vozača kako juri suprotnim smjerom na Jadranskoj aveniji. Prešao je preko stupića kraj naplatnih kućica Lučko i prešao rampu. Sve je bilo puno stakla – ispričali su čitatelji 24sata koji su snimili dio filmske potjere u Zagrebu.