Home Vijesti Nemanja Matić anonimni donator koji je platio liječenje Dušanu

Nemanja Matić anonimni donator koji je platio liječenje Dušanu

0

Nemanja Matić, srpski fudbaler, anonimni je donator koji je za malog Dušana Todorovića uplatio neophodnih 70.000 evra kako bi otputovao na liječenje u Barselonu.

Porodica Todorović poslala je redakciji TV Centar iz Svilajnca dopis u kom obavještava javnost o stanju malog Dušana i još jednom zahvaljuje svim donatorima.

“Verujemo da želite da znate ko je anonimni uplatilac. U pitanju je gospodin Matić. Nemanja Matić kome se i ovim putem zahvaljemo od srca. Da ne nabrajamo pojedinačno i iz toga napravimo propust, želimo da se zahvalimo apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo”, navodi se u dopisu.

Matić je inače poznat kao veliki dobrotvor, a u rodnom Ubu glavni je finansijer lokalnog kluba Jedinstvo, a nije mu strano ni da dođe u prodavnicu i pokrije dugove svih mještana koji plaćaju na “crtu”.

Vezista Mančester junajteda pomogao je i rekonstrukciju tornja i uređenje fasade i porte crkve “Prenosa moštiju oca Nikolaja”, dok su mu se gradske vlasti odužile ulicom sa njegovim imenom.