Home Video Objavljen video izrešetanog policijskog golfa (VIDEO)

Objavljen video izrešetanog policijskog golfa (VIDEO)

0

Policijski automobil u kojem su bili Adis Šehović i Davor Vujinović uklonjen je nakon završetka uviđaja i izgleda jezivo.

Snimak automobila koji je uklonjen s mjesta pucnjave na Alipašinom Polju u Sarajevu pojavio se na društvenoj mreži Facebook, a prikazuje oštećeno vozilo na šlep službi.

Na policijskom golfu su vidljiva oštećenja na limariji prouzrokovana hicima iz vatrenog oružja, kao i razbijeni prozori.

Podsjećanja radi, Šehović i Vujinović su se vozili automobom kada su na njih oko 4 sata ujutro pucali mafijaši koji su pokušali da ukradu automobil golf 6 hrvatskih registarskih tablica.

Obojica policajaca su pogođeni i prije nego što su uspjeli da izađu iz automobila, Šehović je preminuo na mjestu događaja, dok su se ljekari bezuspješno borili za Vujinovićev život.

On je podlegao teškim povredama tokom jučerašnjeg dana.

Istraga je u toku, a policija je privela nekoliko osoba na području Istočnog Sarajeva koje se mogu dovesti u vezu s pucnjavom.

Šehović i Vujinović su bili iskusni policajci i ponos MUP-a Kantona Sarajevo, a više puta su pohvaljivani zbog odličnog obavljenih poslova. Iza Šehovića su ostali supruga i sin, a iza Vujinovića supruga te dvoje maloljetne djece.

 

(Nezavisne)