Home BiH Obrenovi ljudu počeli kupovinu glasova za SNSD

Obrenovi ljudu počeli kupovinu glasova za SNSD

0

Da se glasovi na izborima kupuju, to je opštepoznata činjenica i to više niko ne krije. Najbolji primjer izborne krađe i kupovine glasova je u Doboju, gdje se izbori dobijaju sa 90 odsto glasova za jednu opciju, na čemu bi pozavidjeli i oni u Sjevernoj Koreji!

 

Međutim, ovih dana probijena je tišina koja je u tom gradu zavladala nakon što se Obren Petrović sa grupom iz SDS-a udružio u SNSD, preuzimajući vođstvo Dodikovom strankom u Doboju.

Sve je više onih koji se suprostavljaju takvom načinu vladanja i koji pokazuju otpor tome.

Tako se već na društvenim mrežama šire poruke sa pozivima građanima da ne glasaju za one koji pokušavaju da za jeftine prehrambene pakete kupe glas za predstojeće lokalne izbore.

Da je počela kupovina glasova otkriva Darko Pijunović iz Doboja, koji tvrdi da su juče u dobojskom naselju Usora Obrenovi ljudi dijelili pakete za glas SNSD-u.

Šta taj paket sadrži, otkriva Pijunović, koji je izračunao da to sve vrijedi 24 KM.

U paketu se, priča Pijunović, nalazi: ulje, tri paštete, kilo soli, mlijeko, makarone… On poziva građane da to ne prihvataju, jer za 24 KM, koliko vrijedi taj paket, prodaju budućnost, ne samo svoju i svoje djece, nego i svih nas.

– Zar je 24 KM vrijedno jednog glasa za Obrenove teletabise – pita Pijunović i dodaje da nisu oni problem, nego oni koji prime paket i daju glas.

Pijunović je na društvenim mrežama pokazao kako “Obrenov šljam”, tako ih zove, kupuje glasove za SNSD po Doboju i kako se suprostaviti tome.

Pogledajte video:

BN TV