Home Banjaluka Od sutra drugi upisni rok na banjalučkom Univerzitetu

Od sutra drugi upisni rok na banjalučkom Univerzitetu

0

Konkurs za upis studenata u drugom upisnom roku, na Univerzitetu u Banjaluci, biće objavljen sutra na sajtu Univerziteta.

Prijavljivanje kandidata za drugi upisni rok na svim ciklusima studija, počinje 27. avgusta 2018. a završava 5. septembra 2018. godine. Prijem dokumenata se vrši svaki radni dan.

Polaganje prijemnog ispita je 7. septembra 2018. godine sa početkom u devt časova na svim fakultetima/akademiji.

Objavljivanje rezultata konkursa je do 10. septembra do 14 časova, a konačne rang liste do 14. septembra ove godine. Upis primljenih kandidata počinje 17. septembra i traje do 19. septembra.

Na Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjaluci polaganje prijemnog ispita traje od 7. do 13. seprembra, sa početkom u 9 časova. Objavljivanje rezultata konkursa je 13. septembra 2018. godine do 16 časova, a konačne rang liste do 17. septembra. Upis primljenih kandidata počinje 18. i traje do 20. septembra.

Na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta polaganje prijemnog ispita održaće se 7. i 8. septembra sa početkom u devet časova.

Na Fakultetu bezbjednosnih nauka polaganje prijemnog ispita održaće se 7. septembra 2018. godine sa početkom u sedam časova.

(Srpska Info)