Home Video Opsovao majku Dodiku i Lukaču, a onda ekspresno uhapšen

Opsovao majku Dodiku i Lukaču, a onda ekspresno uhapšen

0

Oglasio se Njegoš Tomić nakon hapšenja u mjestu Štavanj u opštini Rogatica, a po potrazi koju je raspisala Policijska uprava Banjaluka.

Tomić je uhapšen zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Sada je Tomić objasnio zašto je uhapšen i po kakvom postupku mu je suđeno.

“Opsovao sam majku Miloradu Dodiku i Draganu Lukaču, zbog toga sam ekspresno uhapšen po njihovom ličnom nalogu. Suđeno mi je po hitnoj proceduri i osuđen sam uslovno”, poručio je Tomić.

Naveo je, takođe, da video nije mogao ranije da pusti iz tehničkih razloga, jer mu se, kako kaže, potkrala rečenica “robije”.

“Činjenica da me pokušavaju zaplašiti, ućutkati, satanizovati na razne načine i oduzeti pravo na slobodu govora i misli je ravno još neviđenom fašizmu i jednako je robiji.”

Kaže da nikada nije čuo da se neko hitno hapsi zbog prekršaja i da mu se hitno sudi.

“Po hitnom postupku su me uhapsili i osudili, što nema ni u Sjevernoj Koreji, za prekšajno djelo vrijeđanja”, rekao je Tomić.

Tomić je naveo ako Dodik i Lukač ne smiju protiv njega lično da pokrenu prekršajni postupak za vrijeđanje, onda će on protiv njih.

Istakao je da ima informacije od izvora kojeg neće otkrivati da Dodik i Lukač neće odustati dok ga kako kaže “ne strpaju u bajbokanu”.

(SB)