Home Promo objave Osvoji TOP BONUSE u Poker Masters takmičenju

Osvoji TOP BONUSE u Poker Masters takmičenju

25

Ukoliko voliš izazove, kao i mogućnost osvajanja fenomenalnih bonusa, Meridian Poker Masters takmičenje je stvoreno za tebe!

Kao što ste navikli,Meridian uvijek daje više,patako i ovog puta predstavljapromociju Meridian Poker Masters, koja će oduševiti sve ljubitelje pokera i, pored vrhunske zabave, donijeti i značajne dobitke!

Ova promocija se održava u formi takmičenja u igrama – Pixel Poker i Joker Poker. Poker je svjetski popularna igra,uvijek u trendu, a Pixel Poker i Joker Poker igre nude spoj retro i modernog načina igre, stvarajući dodatno uzbuđenje kod igrača.

Promocija Meridian Poker Masters se održava u dvije etapei važi za sve registrovane igrače na sajtu meridianbet.ba.Cilj je da uživate u prelijepom svijetu pokera, u sjajnim igrama Pixel Poker i Joker Poker i osvojite vrijedne nagrade kroz takmičenje.

Ono što sve zanima je kako se ovo fenomenalno takmičenje odvija. Pravila su veoma jednostavna i laka, a ljubitelji pokera će uživati u omiljenoj zabavi i neviđenom izazovu.Meridian Poker Masters se održava u formi takmičenja u broju osvojenih poker dobitaka na igrama Pixel Poker i Joker Poker kombinovano.

Prva etapa promocije traje od 16.05. do 22.05, a druga etapa od 23.05. do 29.05.Igrači se tokom svake faze rangiraju prema broju osvojenih poker dobitaka i na kraju faze dobijaju sjajne bonuse sa ukupnim fondom 3.200 KM.

Prihvati izazov,učestvuj u jedinstvenom Meridian Poker Masters takmičenju i, uz ludu zabavu, osvoji sjajne bonuse!

Pronađi četiri iste karte u igrama Pixel Poker i Joker Poker,budi pobjednik i uživaj u Meridianovom fantastičnom takmičenju!

25 COMMENTS

 1. Kladionica Meridian je vec poznata po odlicnim ponudama i bonusima koje poklanjaju 💷 ovo takmicenje je super osmisljeno.. Kao i uvijek kreativno i inovativno!

 2. Meridia je opet mislio na svoje igrace i pripremio POKER MASTERS takmicenje, zato brzo na sajt meridianbet.ba i pridruzi se i ti POKER MASTERS takmicenju i osvoji fenomenalne bonuse! 👌👌👌

 3. Premium Aged Twitters 2007-2013

  – all come with the original email, means they’re as good as your own, will last a long time!
  – long 1 week replacement policy
  – responsive after-sales support

  Prices:
  2007 – $20
  2008 – $15
  2009 – $10
  2010 – $8
  2011 – $7
  2012 – $6
  2013 – $5
  MAJOR bulk discounts when ordering 10+ accounts! deal here]

  Where you can contact me,PM me here!

  https://sellaccs.net

  Skype & Telegram : congmmo
  ICQ : @652720497
  Email : congmmo@gmail . com

  Payments Accepted:
  BTC,ETH,ETC,LTC or Payoneer or Paypal
  Paypal fees will be paid by the buyer
  No refunds allowed, if you’re having issues with an account you’ve bought I will gladly replace within the first hour of purchase!
  Thank you!

 4. Genijalna ideja! Bravo za Meridianbet, obara te s nogu ponudama! Samo naprijed 👍👍👍

 5. Poker se ne propušta, ponuda prva liga! Dobro je što postoji Meridianbet! Živi bili 🥇👏👏

 6. Meridianbet je najbolja kladža u BiH! Svaki dan me oduševe brutalnom ponudom, bonusima, nagradama, sve pohvale, nema vam ravnih! 👍👍

Comments are closed.