Home Banjaluka Otvorena “Zimska varoš” u Banjaluci

Otvorena “Zimska varoš” u Banjaluci

0

Bogat kulturno-zabavni program, delicije i domaći proizvodi, poznati ugostiteljski brendovi te zanimacije među kojima je klizalište ali i mini luna park očekuje sve one koje posjete Trg Krajine.

Na toj lokaciji od večeras pa do 5.januara iduće godine trajaće turistička manifestaciju Zimska varoš.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Igor Radojičić koji je rekao da će građani će imati priliku da se zabave, pronađu neke ugostiteljske, turističke i trgovinske sadržaje.

Naglasio je da će prvi put na ovoj manifestaciji biti otvorena i štand-kućica Centra za razvoj poljoprivrede i sela sa domaćim proizvodima u okviru Krajiške i Hercegovačke kuće.

Prema najavama organizatora pripremljeno je puno sadržaja za djecu, pored klizališta najmlađe očekuje i specijalna soba iluzija.

– Osnov manifestacije su zimske kućice, koje su postavljene u dva reda kako bi bio obezbijeđen prolaz za posjetioce. Na Zimskoj varoši će biti predstavljeni brojni izlagači sa lokalnim delicijama, ugostitelji i slični sadržaji. Za vrijeme trajanja manifestacija, svakodnevno će biti izvođen šarolik zabavni program, naročito za djecu, a u večernjih časovima će biti organizovani brojni muzički nastupi. Detaljan program ćemo objavljivati svake sedmice – saopštio je organizator Centar za marketinški razvoj Banjaluka.

Srpska Info