Home Lifestyle Ovako izgleda žena Ognjena Vranješa sa kojom ima kćerku

Ovako izgleda žena Ognjena Vranješa sa kojom ima kćerku

0

Jelena Karleuša, našla se u centru skandala zbog eksplicitnih fotografijama koje je objavio fudbaler Ognjen Vranješ. Njihov sukob ne jenjava, a iz minute u minutu svaka od strana iznosi svoje argumente.

U jednom od prvih saopštenja u kojima se oglasila nakon spornih fotografija, pjevačica nije birala riječi koje je uputila na račun fudbalera, a u jednom dijelu je pomenula i njegovu suprugu.

– Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bježite! Iselite se crve! Brzo!!! – navodi se u pomenutom dijelu saopštenja.

Ognjen sa Danijelom ima kćerku, a na njegovom Instagram profilu može se pronaći tek po koja fotografija sa zgodnom brinetom.

Do ovoga trenutka ona se još uvijek nije oglašavala povodom novonastale situacije, a vrijeme će pokazati hoće li i poslije svega ovoga ostati uz svog supruga.

Vranješ je definitvno slab na pjevačice! Naime, pored Jelene Karleuše, Ognjen je bio aferu sa još jednom njenom kolegicom. Naime, Katarina Grujić bila je u vezi sa fudbalerom, nakon što je stavila tačku na romansu sa Kostom Obradovićem.