Home Ex-Yu OVO JE BILA NJENA TAJNA: Čovjek skočio sa mosta, a reakcija Divne...

OVO JE BILA NJENA TAJNA: Čovjek skočio sa mosta, a reakcija Divne Karleuše mu je SPASLA ŽIVOT

0

Radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je juče nakon borbe sa teškom i opakom bolešću. Divna Karleuša je preminula juče oko 12:30. Ekipa Hitne pomoći došla je u Divnin dom, ali mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Cijela estrada se opraštala od radijske voditeljke. Ono što je javnosti malo poznato jeste da je prije više od deset godina Divna Karleuša zajedno sa svojim tadašnjim partnerom, pjevačem Galetom Mitrovićem, spasla život nepoznatom čoveku.

Naime, jednom prilikom dok su se vozili automobilom, sa mosta ispod kojeg su prolazili skočio je muškarac i pao na njihov automobil.

U trenutku oboje su ostali u šoku, a kako bi pomogli čovjeku koji je pokušao da izvrši saomoubistvo, odmah su ga istim automobilom prevezli u bolnicu.

Srećom, na vrijeme je došao u bolnicu i ljekari su uspjeli da čovjeku spasu život. Mjesece kasnije proveo je u bolnici, a Divna i Gale bili su ponosni što su spasli jedan mladi život.

Njihova veza trajala je punih 16 godina, a pukla je 2009. godine. Šesnaest godina je Gale proveo sa Jeleninom mamom Divnom, dijelili su postelju i trpezu, dobro i zlo, a Jelenu je pazio od njene četrnaeste godine.

Ipak, Gale sa Divnom i Jelenom više nema nikakvog kontakta. Kada se rodila Jelenina kćerkica Atina, Divninoj i Galetovoj vezi došao je kraj, piše Blic.