Home Promo objave OXETTE: Grčki glamour napokon dobija svoje mjesto i u Banjaluci

OXETTE: Grčki glamour napokon dobija svoje mjesto i u Banjaluci

0

Jedno od najbrže rastućih imena u svijetu nakita i satova – Oxette, stiže u Banja Luku.

Moderan i unikatan dizajn, cijena i kvaliteta razlozi su prisutnosti ovog grčkog brenda u više od 30 zemalja svijeta, a impresivnom popisu metropola u kojima se može pronaći njegova bogata ponuda, uskoro će se pridružiti i grad Banja Luka prodajnim mjestom u TC Delta Planet.

Ključ uspjeha dugogodišnje tradicije izrade nakita zasigurno se krije već i u samom porijeklu imena. Riječ ‘oxette’, odnosno ‘snažna žena’, nastala je od grčke riječi OX (snaga, jako) i francuske riječi ETTE (žensko, ženski). Ova zanimljiva kombinacija riječi daje naslutiti o kakvom nakitu se radi.

Nakit namijenjen profinjenim, dinamičnim, modernim i neovisnim ženama koje su već otkrile sebe, a modu koriste kako bi izrazile svoju osobnost i stav.

Upravo osobno izražavanje predstavlja filozofiju Oxette, čiji je dizajn inspiriran svjetskim trendovima u modi i umjetnosti, kombinirajući eleganciju, neformalnost i glamur, koje ga čine nosivim u svim prilikama. Ovaj statement nakit na originalan način upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju, bilo da se radi o dnevnoj prigodi ili pak ludom noćnom provodu.