Home Crna hronika Par pod dejstvom alkohola i narkotika napao banjalučke policajce i psovao im...

Par pod dejstvom alkohola i narkotika napao banjalučke policajce i psovao im majku

0

Banjalučka policija uhapsila je Dušana Džajića (31) i Adrijanu Stevanović (26) jer su tokom redovne kontrole napali policajce.

Nezvanično saznajemo da su Stevanovićeva i Džajić bili pod dejstvom alkohola i narkotika.

Kako su naveli iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u subotu u Bulevaru Milutina Milankovića u Banjaluci policija je zaustavila i kontrolisala vozilo kojim je upravljao D.DŽ.

“On je tada izašao iz vozila i napao policajca, a potom je s mjesta suvozača iz vozila izašla A.S.,  koja je napala drugog policajca, nanijevši mu povrede”, naveli su iz  PU Banjaluka. Ističu da su nasilnici zatim uz pomoć sredstava sile savladani i uhapšeni, a o svemu je obaviješten tužilac. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, biće dostavljen izvještaj protiv ovih lica za krivično djelo napad na službeno lica u vršenju službene radnje.

I policija iz Gradiške u nedjelju je uhapsila Bojana M. (28) jer je policijskim službenicima psovao “majku policijsku” nakon što su ga opomenuli da ne galami na ulici.

“Policija je oko 3.30 u Dositejevoj ulici uočila lice B.M. iz Gradiške da narušava javni red i mir galamom. Lice B.M. se oglušilo na naređenje policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira, te je iste vrijeđao, nakon čega je lišen slobode”, naveli su iz policije.

Nezvanično saznajemo da je odbio alko-testiranje, a protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

B.J. (32), M.M. (31) i M.M. (44) iz Sokoca uhapšeni su jer su vrijeđali, a zatim i fizički napali policajce i tom prilikom su jednog povrijedili.

Oni su u petak oko 22.40 u Ulici Marka Ećimovića u Sokocu narušavali javni red i mir, a kada su ih policajci upozorili, odbili su naređenja te ih napali. Protiv navedenih lica biće podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Nezavisne