Home Vijesti PDP danas na Trgu Krajine: Spremni smo za rad i borbu! (FOTO)

PDP danas na Trgu Krajine: Spremni smo za rad i borbu! (FOTO)

Predstavnici Partije demokratskog progresa izašli su danas na Trg Krajine u Banjaluci da bi razgovarali sa građanima.

Kako kažu, na ovaj korak su se odlučili jer su birani da u institucijama predstavljaju narod, da rješavaju probleme sa kojima se suočavaju, da čuju prijedloge, ali i kritike.

– Mi možemo mirno proći ulicama, razgovarati sa svakim čovjekom, jer smo ostali vjerni ideji zbog koje smo izabrani. Danas smo ovdje na Trgu, bićemo i u drugim banjalučkim naseljima, ali i širom Republike Srpske. Svjesni smo odgovornosti koju nosimo prema svakome ko je dao povjerenje PDP-u i uopšte prema svakome ko je htio promjene i drugačije društvo, a to je ogroman broj ljudi. Daćemo sve od sebe da ih ne iznevjerimo – poručio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Potpredsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka i novoizabrani narodni poslanik Draško Stanivuković rekao je da će aktivnosti ove vrste biti nastavljene:

– Ako neko misli da se štand postavlja samo prije izbora i da se samo tada druži i razgovara s narodom, griješi. Tek sada, kao izabrani predstavnici, imamo još veću odgovornost da budemo tu. Ja jesam, na mene se uvijek može računati, kao i na moje kolege iz Kluba poslanika PDP-a. Spremni smo da radimo i da se borimo. Danas smo čuli mnoge probleme, pitanja i sugestije. Naša je dužnost da na sve to odgovorimo i da budemo sa narodom koji nas je birao”.

Novi odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Jovo Savanović poručio je da će, poput svog prethodnika Stanivukovića, štititi interese svih građna Banjaluke i raditi na tome da grad i uslovi života u njemu budu mnogo bolji.

 

(Srpska Cafe)