Home Crna hronika Petoro povrijeđeno u tri saobraćajne nezgode

Petoro povrijeđeno u tri saobraćajne nezgode

0

Pet lica povrijeđeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile na području Gradiške i Srpca, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Dva lica čiji su inicijali D.J. (409 i N.M. (21) iz Gradiške povrijeđena su sinoć oko 20.50 časova na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška u gradiškom mjestu Brestovčina.

Lice čiji su inicijali D.J. vozio je automobil opel omega, a N.M. je bio za volanom audija, naveli su iz gradiške policije.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 17.40 časova i na području opštine Srbac u mjestu Kukulje gdje je povrede zadobilo lice čiji su inicijali N.B. (38) iz Srpca, vozač automobila hjundai i njegov sugrađanin D.V. (58) koji je vozio mercedes.

U Novoj Topoli kod Gradiške, na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška, juče je oko 13.30 časova povrijeđena sedamdesetšestogodišnja K.M, koja je bila pješak.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je vozilo opel kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.P. (27) iz Gradiške.

Iz Policijske uprave Gradiška apelovali su da se građani pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja da bi na što veći nivo podigli svoju i bezbjednost građana.

(Nezavisne)