Home Banjaluka Počela akcija “Novogodišnje srce”: Obradujte klince kojima treba pomoć!

Počela akcija “Novogodišnje srce”: Obradujte klince kojima treba pomoć!

0

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” i ove godine organizuje tradicionalnu akciju “Novogodišnje srce” u kojoj prikupljaju paketiće za brojnu djecu koja trebaju vašu pomoć.

Tradicionalna banjalučka akcija “Novogodišnje srce” i ove godine će obradovati djecu u sigurnim kućama, Centru za rehabilitaciju sluha i govora, djecu iz socijalno ugroženih porodica, kao i klince koje se zateknu na liječenju na Pedijatrijskoj klinici UKC Banja Luka. Akcija traje do 13. decembra i svaka pomoć je dobro došla.

Svi ljudi dobrog srca mogu da, do 13. decembra, doniraju slatkiše, igračke i novčana sredstava za nabavku svih onih sitnica koje u novogodišnjim danima obraduju djecu. Nakon toga slijedi pakovanje poklona u koju se takođe mogu uključiti svi koji žele.

Podjela ovih paketića sa Deda Mrazom trajaće nekoliko posljednjih dana decembra, a akcija kao i svake godine završava na Dječijoj novoj godini na Trgu Krajine u Banjaluci.

– Građani svoj doprinos ovoj akciji mogu dati tako što će svoje donacije u slatkišima i igračkama donositi u prostorije naše kancelarije koja se nalazi u centru Banjaluke u zgradi Ekvatora. Privredni subjekti se takođe mogu kao sponzori akcije uključiti sa donacijama i doprinijeti da akcija pokrije što veći broj djece – poručuju iz HO “Budimo ljudi”.

Nadamo se da “Novogodišnje srce” i ove godine uspjeti da donese novogodišnju bajku najmlađima, a to zavisi isključivo od volje građana i privrednika da pomognu u realizaciji ove humane priče.

Srpska Cafe