Home Banjaluka Polomljene sprave na čak pet dječijih igrališta

Polomljene sprave na čak pet dječijih igrališta

0

Putem aplikacije „Građanska patrola“, Banjalučani su proteklog mjeseca najviše prijavljivali nepropisno odlaganje otpada, kvarove na javnoj rasvjeti, te oštećenja sprava na dječijim igralištima.

Nažalost, na dječijem igralištu kod vodenog parka „Akvana“ oštećene su neke od sprava, a ista pojava primjećena je i u Novoj varoši i Ulici Prvog krajiškog korpusa. Sprave na igralištima oštećene su i u Aleji Svetog Save i Parku „Mladen Stojanović“. Na dječijem igralištu u blizini Zelenog mosta oštećene su staze, dok je na staroj autobuskoj stanici pukla klupa na autobuskom stajalištu. Nadležne gradske službe će nastojati da se oštećenja saniraju u što kraćem roku.

Nepropisno odlaganje otpada uočeno je na plaži u Karanovcu i ulicama Kosovke djevojke, Blagoja Parovića, Đure Jakšića, Vojvode Putnika, te kod Studentskog doma. Po prijemu prijava, Odjeljenje za komunalne poslove naložilo je „Čistoći“ da uklioni uočene deponije.

Kvarovi na javnoj rasvjeti prijavljeni su u ulicama: Kraljice Marije, Kalemegdasnkoj, Miloša Obilića, Banović Strahinje, Sarajevskoj i Đure Damjanovića. Nadležni su postupili prema prijavama građana i naložena je popravka.

srpskainfo.com