Home Zanimljivosti Poslali ga kući sa sedam dolara u džepu, a danas je multimilioner

Poslali ga kući sa sedam dolara u džepu, a danas je multimilioner

0

Američki glumac Dvejn Džonson u karijeri je zaradio više od 150 miliona dolara. No, u jednom trenutku je bio odbačen, u depresiji i sa sedam dolara u džepu.

Džonson je otkrio da mu nije bilo lako da krene od nule, a sada smatra da se najveći i najvažniji snovi koji se ne ostvare često najbolje što može da vam se desi. Njegov je bio da igra američki fudbal.

– Prije nego što su me pozvali na snimanje, pogledao sam na TV i vidio utakmicu Kanadske fudbalske lige (CFL). I shvatio da je to isti teren na kojem sam ja igrao kad sam bio u ligi – počeo je priču Dvejn.

Zatim je pogledao bolje i shvatio da na televizoru vidi Valija Bouna, svog trenera koji ga je udaljio iz ekipe.

– Cijenim puno tog čovjeka i cenim igranje na tom terenu. Toliko sam želio da uspijem… Ali, ponekad u životu ono što najviše želite ispadne najbolji san koji se nikad nije ostvario. Za mene, igranje u NFL je najbolja stvar koja se nikad nije dogodila – otkrio je glumac.

Popularni The Rock igrao je na Univerzitetu u Majamiju. Kada je diplomirao pridružio se klubu Calgary Stempeders, s nadom da će preko Kanade stići do NFL-a. Džonson je rekao da se uvijek trudio, ali to nije bilo dovoljno.

– Umjesto toga, izbacili su me iz ekipe, rekli mi da nisam dovoljno dobar i poslali me kući iz Kanade sa sedam dolara u džepu. Nakon godina krvi, suza i znoja, moj san je bio gotov. Pao sam u depresiju i nisam znao šta da uradim da krenem dalje. I onda je počeo moj drugi život, gluma koja me je potpuno opčinila i vratila u život – zaključio je Dvejn Džonson.