Home Crna hronika Poznatog MMA borca brutalno izudarali pepljarom po glavi, pa ga izboli nožem

Poznatog MMA borca brutalno izudarali pepljarom po glavi, pa ga izboli nožem

Damir Dado Mihajlović (37) poznati MMA borac izboden je nožem danas oko 14 časova u Novom Sadu u restoranu „Distrikt“ Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Očevici kažu da ništa nije slutilo na tragediju. Mihajlović je sjedio sa jednim čovjekom za stolom i normalno razgovarao. No, u jednom momentu iznenada su počeli da se svađaju i krenula je tuča, piše Blic.

– Prvo su počeli da se tuku njih dvojica. Ali ubrzo dolaze još dvojica momaka i svi zajedno nasrću na tog jednog momka. Jedan od te trojice uzeo je pepeljaru i udario, kao se poslije ispostavilo, Mihajlovića u glavu. Ovaj se srušio na zemlju. Tukao ga je pepeljarom i na zemlji još nekoliko puta. Nakon toga izvadio je nož i krenuo da ga bode po nogama. Ubrzo su pobjegli, sve je trajalo možda pola minute. Hitna pomoć i policija stvarno su brzo stigli i zbrinuli mladića – rekao je jedan od gostiju lokala.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta na poziv policije i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Kako kažu zatekli su muškarca sa povredama glave, brade i višestrukim ubodima uglavnom u predjelu nogu koji je obilno krvario i gubio svijest.

– Pacijent D.M. primljen je u UC sa brojnim posjekotinama po tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obje potkoljenice. Pacijent je poslije kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije – rekli su iz KCV.