Home Vijesti “PRAVDA ZA DAVIDA” Davor Dragičević: Ovdje niko neće zapjevati ni slaviti ubistvo...

“PRAVDA ZA DAVIDA” Davor Dragičević: Ovdje niko neće zapjevati ni slaviti ubistvo mog sina

0

Borba za istinu i pravdu zbog smrti Davida Dragičevića nastavljena je i 260. dan na banjalučkom Trgu Krajine. Roditelji i okupljeni građani i dalje traže da im se objelodane imena ubica i nalogodavaca.

Davidov otac Davor Dragičević, članovi grupe “Pravda za Davida” i građani Banjaluke i 260. dan borbe za istinu i pravdu glasno su sa Davidovog trga poručili da nikad neće odustati.

Na Davidovom trgu neće biti veselja za novogodišnje praznike. Ovo je mjesto gdje se više od osam mjeseci plače i moli za Davida i tako će i ostati, poručeno je sa Trga Krajine.

– Ovdje niko neće zapjevati ni slaviti ubistvo mog sina, a probajte – imamo hiljadu šatora, zauzećemo čitav grad – poručio je Davor, a Lidija Matić, iz grupe “Pravda za Davida” je dodala.

– Kome je do slavlja – neka slavi, ali ne na Davidovom trgu, jer tu se samo slavi Davidovo ime uz Davidovu pjesmu. Sve druge pjesme pjevajte na drugom mjestu – istakla je.

Peti veliki skup biće održan 7. aprila 2019. godine.

– Poslije tog dana neću stajati više na Trgu, ukoliko ne bude napretka u istrazi i procesuiranju, jer, nakon toga, u ovoj državi ništa neće biti isto – poručio je otac ubijenog Davida.

(Blic)