Home Vijesti “PRAVDA ZA DAVIDA” po 258. put na Trgu Krajine: Davor Dragičević poručio...

“PRAVDA ZA DAVIDA” po 258. put na Trgu Krajine: Davor Dragičević poručio da je smisao okupljanja borba za istinu i pravdu

0
Bitka za istinu i pravdu zbog smrti dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića nastavljena je i danas. 258. dan zaredom roditelji i prijatelji nastradalog mladića okupljaju se na Trgu Krajine i traže da im se objelodane imena ubica i nalogodavaca.– Podignute šake kao simbol borbe za pravdu i 258. dan zaredom zbog ubistva Davida Dragičevića. Smisao svakodnevnih okupljanja na trgu je potraga za istinom o Davidovoj smrti i da će tako biti sve do 7. aprila. Ako ni tada ubice ne budu pronađene, ovakav vid borbe više neće imati smisla – poručio je Dragičević, prenosi BN.

Okupljenim građanima na trgu pročitano je pismo Slavena Trebovca iz Prijedora, u kome je govorio kako je David uticao na sve ljude u ovoj zemlji.I Banjaluka je večeras dobila svoje naradžaste i žute prsluke. Ali za razliku od onih koje Francuzi nose zbog poskupljenja goriva, ovi su sa likom studenta u čije ime se traži istina i pravda.