Home Servisne Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

0

11.01.2020 (Subota)., u Bosni pretežno oblačno veći dio dana. Smanjenje oblačnosti u večernjim satima. U Hercegovine prije podne pretežno oblačno, a poslije podne razvedravanje. Vjetar u Bosni slab sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 9, na jugu zemlje od 10 do 14 stepeni.

12.01.2020 (Nedjelja)., u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove će biti dugotrajne magle. Vjetar u Bosni slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni.

13.01.2020 (Ponedjeljak)., dugotrajna magla i niska oblačnost se očekuje na području Krajine, sjevera, sjeveroistoka, te po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne. U Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama sunčano. Vjetar u Bosni slab istočnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slab vjetar sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 4, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni.