Home Ex-Yu Procurio privatni video: Jelena Karleuša se snima gola u kadi (VIDEO)

Procurio privatni video: Jelena Karleuša se snima gola u kadi (VIDEO)

0

Srpska pjevačica je sav sporni materijal nazvala fotomontažom, a Ognjen Vranješ tvrdi da su bliski već dvije godine i da je njen suprug Duško znao za njihovu aferu…

Jelena Karleuša (40) našla se u centru skandala kada su njezine seksi fotografije, snimke i poruke upućene nogometašu Ognjenu Vranješu (29) dospjele u javnost.

Jelena je sav sporni materijal nazvala fotomontažom, a Ognjen tvrdi da su bliski već dvije godine i da je Duško znao za njihovu aferu.

Kako piše srpski Kurir, Tošić je navodno rekao Karleuši da ako želi ostati s njim u braku, mora se s kćerkama Atinom (10) i Nikom (9) preseliti u Kinu.

– Jelena je objasnila Dušku kako je sve to namješteno, da iza toga stoji grupa ljudi koji želi uništiti njezinu karijeru i sve što je godinama gradila. Danima je plakala kao kišna godina, a i Duško je. Teško mu je palo što kroz sve moraju prolaziti i njihove kćeri kojima je zbog toga djetinjstvo ugroženo, a bilo mu je teško i zbog ostatka obitelji, ali i prijatelja. Ipak, nakon višesatnih razgovora za vrijeme kojih su oboje plakali, iznosili što im je na duši i što im smeta jedno kod drugog, shvatili su da se i dalje vole i da žele biti zajedno – rekao je bliski izvor za Kurir.

Izvor je dodao kako se Jeleni sviđa ideja o preseljenju jer želi spasiti brak i dugogodišnju ljubav prema Dušku.