Home Video Pružni prelaz Zalužani: Voz prolazi, a rampa dignuta!

Pružni prelaz Zalužani: Voz prolazi, a rampa dignuta!

Zašto je rampa ostala podignuta večeras nismo uspjeli da saznamo, ali ćemo odgovor svakako potražiti sutra u Željeznicama RS.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 11. januara poginula je Banjalučanka Jelena M (24), dok je Željko S. (49) iz Banjaluke preminuo nakon pet dana od povreda koje je zadobio kada je njegov automobil udario brzi voz na pružnom prelazu u banjalučkom naselju Derviši.

Ovo nije prvi slučaj da je rampa na pružnom prelazu u Zalužanima ostala podignuta dok voz prolazi. Dva slučaja desila su se i krajem 2018. godine, a tada su iz Željeznica RS rekli da je rampa ostala dignuta jer radnik nije došao na posao.

Rampa podignuta, voz prolazi!

‼️ Rampa podignuta dok voz prolazi u Zalužanima!!!‼️ Naša ukazivanja na problem smrtonosnih raskrsnica i pružnih prelaza ne dopiru do nadležnih!⚠️ Život je skup! Ne dopustimo da nam sugrađani ginu zbog nečije neodgovornosti!🚉 Ovakave stvari nam svakodnevno ljudi šalju sa terena. Krajnje je vrijeme da se nešto poduzme.🚄 To nešto nije sveto slovo. To je kvalitetna signalizacija i stručan, inženjerski pristup rješavanju kritičnih dionica.

Gepostet von Ivan Begić – Иван Бегић am Donnerstag, 23. Januar 2020