Home Promo objave Prvi i originalni TIFFANY sutra u Banjaluci otvara svoja vrata

Prvi i originalni TIFFANY sutra u Banjaluci otvara svoja vrata

0

Porodična kompanija TIFFANY nastala je 1982. godine. Godinama unazad ona okuplja mlad tim koji pokreću inovativnost i želja da svojim kupcima ponudi nešto jedinstveno. Upravo zato brend Tiffany je moda okrenuta ka pojedincu. Njihov cilj je da vam kroz jedinstven dizajn, smjele krojeve i vrhunsku izradu pruže mogućnost da budete drugačiji.
U eri hiperprodukcije i sve veće uniformisanosti u oblačenju Tiffany vas izdvaja iz mase.

Tiffany svoje kolekcije radi u ograničenim serijama, vodeći računa o svakom, i najsitnijem detalju, vješto izbjegavajući jednoličnost.

Prilikom izrade kolekcija, fokus je stavljen na prirodne, visokokvalitetne materijale. Viskoza i pamuk daju garderobi soft touch, a nezaobilazni tencel-materijal, napravljen od 100 odsto celuloze, pruža konfor lakoće, otpornosti na gužvanje i svilenkastu površinu.

TIFFANY modeli se mogu opisati kao smjeli, šik i trendi, a opet vrlo laki za kombinovanje za sve prilike. Vjerujemo da je upravo to razlog zašto je TIFFANY modna kompanija sa najvećim rastom u regionu u posljednjih nekoliko godina.

U navedeno se možete uvjeriti u mnogobrojnim radnjama širom Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Jedna od najnovijih radnji u Banjaluci otvoriće Vam svoja vrata u četvrtak u 15 časova u TC Delta Planet.

Za Vas su pripremili i mnogobrojna iznenađenja, pa oni najbrži, koji odu na njihov sajt, imaju mogućnost da osvoje vaučer koji će im na dan otvaranja donijeti 15 odsto popusta, kao i poklon iznenađenja.