Home Lifestyle Radila je u butiku, a onda je jedan dan ušetao Ronaldo i...

Radila je u butiku, a onda je jedan dan ušetao Ronaldo i promijenio joj život

0

Kada se prvi put u javnosti pojavila u društvu fudbalskog as Kristijana Ronalda, o njegovoj partnerki Georgini Rodrigez nije se znalo gotovo ništa.


Tajanstvena ljepotica iz Argentine ubrzo je dospjela na naslovne strane i svi su bili zainteresovani za njen život i za to kako se to ona, odjednom, pojavila u Ronaldovom životu i vezala ga za sebe.

Još kao djevojčica sa porodicom se iz Argentine preselila u Španiju, gdje se njen otac profesionalno bavio fudbalom. Iako nikada nije sanjala da će postati jedan od najtraženijih modela, Georgina je još kao mala pokazala veliki talenat i ljubav ka plesu.

– Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su u školi odjednom počeli da mi govore da sam lijepa, da imam dobro tijelo i krenula sam i sama da verujem u to – izjavila je Georgina jednom prilikom.

Nakon što je dobila primamljivu ponudu iz Madrida, Georgina nije imala novca da slijedi svoj san pa je zbog toga bila prinuđena da zajedno sa sestrom otputuje u britanski grad Bristol gdje je usavršavala engleski jezik i radila različite poslove kako bi preživjela.

Taj period života za Georgininu porodicu bio je jako težak. Nakon što su skupile dovoljno novca, vratile su se u Španiju i preselile se u Madrid, gdje je zbog svoje savršene figure ubrzo dobila posao prodavačice u “Gučijevoj” radnji.

Upravo joj je posao u butiku prestižnog modnog brenda jednoga dana iz korjena promijenio život. I sama je bila iznenađena kada je na vrata prodavnice u kojoj je radila, ušetao Kristijano Ronaldo kome je ona, sasvim slučajno, pomagala u odabiru najnovijih modela.

Tadašnjoj zvijezdi Reala se svidio njen pristup pa je nakon svake sljedeće kupovine od menadžera prodavnice zahtijevao da mu Georgina asistira tokom svake kupovine.

Nakon nekoliko meseci tajnog zabavljanja, par je odlučio da potvrdi svoju vezu. Georgina je u međuvremenu ostala u drugom stanju, a rođenje njihove kćerkice Alane Martine dočekali su u novom luksuznom domu.

Ubrzo je i njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a prema informacijama do kojih su došli španski mediji, Georgina samo od sponzorisanih objava na svom Instagramu godišnje zarađuje više od četiri miliona dolara.

Ovaj podatak bio joj je dovoljan da demantuje tvrdnje tabloida koji su pisali o tome kako se udala iz čiste koristi. Danas, pored Instagrama, Georgina ostvaruje velike prihode radeći za najprestižnije svjetske modne brendove, a nedavno je potpisala milionski ugovor sa kompanijom “Yamamay” koja se bavi proizvodnjom donjeg rublja.

Azra