Home Vijesti Radojičić viđen kako kupuje flaširanu vodu: Postoji li stvarna opasnost?

Radojičić viđen kako kupuje flaširanu vodu: Postoji li stvarna opasnost?

0

Nema promjene kvaliteta vode u ovom gradu, ispravna je za piće i vrši se redovna kontrola i pojačan nadzor nakon posljednjih poplava i organskog cvjetanja algi, poručio je gradonačelnik Igor Radojičić.

– Juče je bilo nešto što bi se moglo čak nazvati jednom vrstom ružne kampanje, kojoj se teško nađe izvor, možda čak ima posla i za policijske organe da utvrde koje je produkovao netačne informacije – kazao je Radojičić.

Međutim, ono što je zanimljivo jeste podatak koji nam je proslijedio jedan čitalac našeg portala : Gradonačelnik Radojičić je u jednom banjalučkom marketu kupovao flaširanu vodu.

Radi li o glasinama, slučajnosti ili postojanju stvarne opasnosti nije na nama da zaključujemo.

– Neko je juče pustio dezinformaciju koja je vrlo brzo šerovana po društvenim mrežama i širila se čak možemo identifikpovati pojedine grupe koje su je organizovano širile i izazvale nemir među građanima, što je nedopustivo –naveo je  Radojičić.

Naglasio je da je voda pod kontrolom i da bujanje algi kod Bočca i nedavne poplave nisu ugrozile kvalitet vode i da građani mogu da troše vodu iz gradskog „Vodovoda“.