Home Vijesti Režimski mediji promašili: Davora trebala “ukrasti” opozicija prije sedam dana!?

Režimski mediji promašili: Davora trebala “ukrasti” opozicija prije sedam dana!?

0

Davor Dragičević, otac ubijenog dvadesetjednogodišnjeg Davida, nalazi se na Trgu Krajine i niko ga nije pokušao kidnapovati kako se to prije nekoliko dana najavili režimski mediji optužujući za to opoziciju.   Davor i sam nam je potvrdio da se i u ovom času nalazi na Trgu i da ga niko nije pokušao oteti.

Vijest koju je zvanična agencija Republike Srpske Srna emitovala, prenoseći “divlje” portale, a koju su prenijeli elektronski režimski mediji glasi: –

Kuje se plan o nestanku Davora Dragičevića

Savez za pobjedu planira da Davor Dragičević, otac nastradalog mladića Davida Dragičevića iz Banjaluke, nestane 25. septembra ili dan poslije i da nekoliko dana traje intenzivna potraga za njim da bi narod pomislio da se i njemu nešto desilo”, piše portal “Infosrpska”, a saznaju iz izvora iz Saveza za pobjedu.

Pozivajući se na ovaj izvor, portal “Infosrpska” prenosi “da bi, prema njihovom planu, navodna potraga za Davorom Dragičevićem trajala do 5. oktobra kada bi on trebalo da bude pronađen”, navodi “Infosrpska”.

“Do tada bi panika i pritisci uradili svoje kod naroda s ciljem odgađanja izbora, jer su u Savezu za pobjedu svjesni svog poraza već odavno”.

Davor Dragičević nije nestao, niti je otet. Nalazi se i u ovom času na Trgu Krajine ili Davidovom trgu gdje posljednjih dana ćutke traži istinu i pravdu za ubijenog sina, kao što je tražio i prethodnih pola godine.

Svaki komentar na iznesene lažne i bolesne konstrukcije danas 2.oktobra je suvišan!

(BN)