Home Banjaluka Sa samo 16 godina Banjalučanka režirala predstavu

Sa samo 16 godina Banjalučanka režirala predstavu

0

Banjaluka je grad uspješnih glumaca. Pored dobro poznatih imena poput, Nikola Pejaković, Mustafa Nadarević, Ljubiša Savanović, Radenka Ševa, Slađana Zrnić, Nikolina Friganović, Miljka Brđanin, treba spomenuti da se u Banjaluci još uvijek rađaju talentovani mladi ljudi. Jedan primjer takvih je i mlada Banjalučanka, Nađa Knežević. Glumom se bavi od svoje 9. godine a danas, sa samo 16 godina, potpisuje i svoju predstavu za koju je sama pisala tekst i bila u ulozi režisera.

Naime, na daskama Dis pozorišta, u Domu omladine, 3. juna, odigraće se njena predstava “Počnimo od kraja”, sa početkom u 20:30 časova.

“Predstava govori o negativnom uticaju drugih ljudi, na živote mladih umjetnika, a zajedno sa mnom, predstavu će odigrati Miloš Ćebić”, rekla nam je Nađa.

Predstava ima plesnu podlogu, što je upotpunjuje i daje joj još veću moć.

Glavni koreograf je Tamara Đaković.

Nađa je svoju glumačku karijeru započela u Gradskom pozorištu Jazavac, na čelu sa mentorom, Nikolinom Friganović, igrala je u Banjalučkom studentskom pozorištu, a do sada je bila i učesnica mnogih festivala, te pozorišnih i televizijskih projekata.

Banjaluka.com