Home Banjaluka Savremeni fitnes centar “4life” sutra otvara vrata na novoj adresi

Savremeni fitnes centar “4life” sutra otvara vrata na novoj adresi

0

Fitnes centar “4life” sutra će na novoj adresi otvoriti ultramoderan prostor za vježbanje na 950 kvadratnih metara, uređen po najvišim evropskim i svjetskim standardima.

Ljubitelji fitnesa, zumbe, pilatesa i ostalih sportskih aktivnosti u subotu u 19 časova mogu prisustvovati svečanom otvaranju u banjalučkoj ulici Jovana Dučića 23 A, a za sve posjetioce pripremljen je prigodan program.

Jedan od suvlasnika Fitnes centra Dejan Tubić rekao je juče za “Glas Srpske” da će ovaj fitnes centar zasigurno biti jedan od najljepših i najmodernijih ne samo u Srpskoj, već i u regionu.

– Karakteriše ga industrijski, moderan stil i nova savremena, veoma udobna oprema. Osim toga, prostor je uređen po posebnoj filmskoj tematici, jer smo na zidovima predstavili slike iz filmova Arnolda Švarcenegera, Rokija Balboe, te našeg Marijana Beneša – ispričao je Tubić.

Dodao je da će svi koji odluče da vježbaju baš u ovom fitnes centru imati priliku da oblikuju tijelo i rade vježbe uz stručne savjete šest trenera.

– Fitnes centar je namijenjen svima, od rekreativaca do profesionalnih sportista. Obezbijedili smo bogat kardio program, grupne treninge, zumbu, pilates i još mnogo toga – rekao je Tubić.

Osim savremene opreme i moderno uređenog prostora za vježbanje, Tubić ističe da sve zainteresovane očekuju i veoma povoljne cijene članarine.

– Cijene još nismo formirali, ali je planirano da prvih sto članova dobije popust od 40 odsto – naglasio je Tubić i pozvao sve zainteresovane da izaberu Fitnes centar “4life” kao mjesto na kojem će se baviti sportskim aktivnostima.