Home Politika SDS i PDP: Banjaluka treba imati bolje uslove za život

SDS i PDP: Banjaluka treba imati bolje uslove za život

0

– Dugogodišnja saradnja SDS-a i PDP-a ove godine će se samo dodatno potvrditi 15. novembra i pokazati da je zajednički cilj da se svim građanima obezbijede bolji uslovi za život, kaže Draško Stanivuković.

Gradski odbor SDS-a organizovao je druženje kandidata za odbornike banjalučkog SDS-a sa Draškom Stanivukovićem kanidatom za gradonačelnika Banjaluke.

Dugogodišnja saradnja SDS-a i PDP-a ove godine će se samo dodatno potvrditi 15. novembra i pokazati da je zajednički cilj da se svim građanima obezbijede bolji uslovi za život, kaže Draško Stanivuković.

 „Naša saradnja je programska oko suštinskih stvari koje nudimo jednom čovjeku čestitom domaćinu, građaninu grada Banjaluka. Pred nam je rad i samo rad,a i poslije pobjede samo rad. To ljudi od nas mogu da očekuju, suštinske promjene koje želimo, možemo da donesemo gradu Banjaluci“, kaže Draško Stanivuković, predsjednik GO PDP Banjaluka.

Radno druženje sa kandidatom za gradonačelnika Banjaluke će pomoći da usaglasimo na koji način ćemo rješavati probleme građana ali i da nađemo zajednički put promjena, poručuju iz SDS-a.

„Da konačno u Banjaluci zasija sunce pravde, slobode i onoga što će mladom naraštaju praviti putokaz za ostanak ovdje a ne za odlazak“, kaže Slavko Grbić, predsjednik GO SDS Banjaluka.

 „Pred nama su veliki poslovi, to je veliki projekat ali uz veliki rad i zaštitu izbornog procesa u smislu da zaštitmo od krađe na izbornim mjestima koje su do sad bile evidentne ne samo kod nas nego i u čitavom regionu mislim da ćemo doći do tog cilja i promjene vlasti jer ovom gradu je to neophdno“, kaže Anđelko Grahovac, šef Izbornog štaba GO SDS Banjaluka.

I SDS i PDP će u narednim danima izaći na teren da razgovaraju sa građanima i predstave im ideje i platformu o tome kakva bi Banjaluku trebala biti u budućnosti.

BN TV