Home Lifestyle Sedmični horoskop za period od 8. do 15. septembra

Sedmični horoskop za period od 8. do 15. septembra

Zvijezde i ove nedjelje imaju nekoliko poruka i savjeta za dane koji su pred nama. Astrolozi su se potrudili da nam to prevedu.

Ovan (21.3 – 20.4)

bila prijateljski naklonjena. Osim toga, tranzitni aspekti na nebu najavljuju neočekivane i prisilne promjene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne podliježite pritisku, ne zaboravite da je svaki kraj jedne faze istovremeno i početak druge.

Ljubav Glavna tema na ovom životnom polju su neke neiskrenosti ili prećutkivanja, bilo vaše ili da potiču od voljene osobe. Neizvijesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje se možete osjećati čak i bolesno. Kriza je prolazna, bez dugoročnih posljedica.

Zdravlje Glavobolja.

Strijelac (23.11 – 21.12)

Posao Atmosfera u vašem polju posla postaje napeta. Ako prihvatite situaciju, to će vam se u budućnosti isplatiti. Ipak, izbjegavajte ulaganja i finansijske transakcije, jer možete biti žrtva prevare. Sa svih strana vam isporučuju račune – provjerite svaki, jer su neki od njih pogrešni. Taman kada pomislite da ne možete više, situacija će se stabilizovati.

Ljubav Oslanjate se na partnera, umjesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbijedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svjesni ste da to može da poremeti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje Bolovi u sinusima.

Jarac (22.12 – 20.1)

Posao Ovaj period nije povoljan za pokretanje novih poslova jer vas stiže osjetan pad energije. Vrijeme je da napravite ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svjesni da vaš trud i zalaganje na radnom mjestu nisu prošli neopaženo. Ipak, za konkretne rezultate svega moraćete još malo da sačekate.

Ljubav Veza od koje ste mnogo očekivali postaje naporna. Voljena osoba više nije raspoložena kao ranije, iako djeluje da ona vas više voli nego vi nju. Teško vam je da uživate u tome, postajete svjesni da su tuđa očekivanja za vas veliko opterećenje. Sve ovo može biti razlog da razmislite o prekidu.

Zdravlje Alergija.

Vodolija (21.1 – 19.2)

Posao Izvjesni su iznenadni prilivi novca, ali istovremeno i troškovi. Podršku možete pronaći u krugu poslovnih saradnika koji su vam postali i prijatelji. Bez obzira na izazove, uživate u značajnom prilivu energije koja vam je nedostajala. Pristižu i nove obaveze, pa je pred vama naporan rad za koji, bar za sada, nećete biti bogato nagrađeni.

Ljubav S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Ne dozvolite da vas nestabilno raspoloženje navede na ishitrene poteze, naročito ovih dana. Uskoro će se okolnosti promijeniti, pa nije mudro donositi važne odluke sve dok ne vidite s čim, zaista, raspolažete.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

Ribe (20.2 – 20.3)

Posao Razmišljate u kom smjeru da nastavite dalje, pa ste zbog te dileme pod velikom tenzijom. Nemate mnogo vremena za kolebanje, morate brzo da reagujete. Ne trošite vrijeme na strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte ono što duša pokušava da vam kaže. Rješenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi uporno vjerujete da je poznato zlo bolje od nepoznatog dobra.

Ljubav Vaša žudnja za promjenom može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko ne budete kontrolisali velike emotivne oscilacije običan razgovor može prerasti u ozbiljan sukob poslije koga nema nazad. Ako je moguće, ovih dana izbjegnite susret sa partnerom.

Zdravlje Problemi s očima.