Home BiH SJEDNICA ZATVORENA ZA JAVNOST: Lukač poslanicima podnosi izvještaj o istrazi ubistva Slaviše...

SJEDNICA ZATVORENA ZA JAVNOST: Lukač poslanicima podnosi izvještaj o istrazi ubistva Slaviše Krunića

0

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač podnijeće danas pred poslanicima u Narodne skupštine Republike Srspke izvještaj o istrazi ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića u Glamočanima kod Banjaluke.

Kazao je ovo nakon sjednice kolegijuma NSRS predsjednik parlamenta Nedeljko Čubrilović, koji je istakao da će sjednica na kojoj će Lukač prezentovati izvještaj o navedenom ubistvu biti zatvorena za javnost.

On je istakao da su članovi Kolegijuma jednoglasno odlučili da se nakon toga nastavi redovna sjednica NSRS, koja je juče prekinuta.

– Radićemo kao što smo najavili i pokušati Četvrtu redovnu sjednicu da završimo do sutra – istakao je Čubrilović. Govoreći o zahtijevima pojedinih poslanika za posebnom sjednicom NSRS na kojoj bi se govorilo o bezbjedonosnoj situaciji u Srpskoj, Čubrilović je istakao da su članovi Kolegijuma usvojili zaključak da se na sledećoj sjednici paralamenta Srpske govori o tome.

-Prva tačka će biti bezbjedonosna suituacija u Srpskoj, nakon čega će ići redovne tačke – pojasnio je Čubrilović. On je dodao da će u vrijeme dok se bude govorilo o bezbjedonosnoj situaciji u Srpskoj sjednica, takođe biti zatvorena za javnost.

Srpska Info