Home Crna hronika Specijalac MUP-a RS pištoljem udario mladića

Specijalac MUP-a RS pištoljem udario mladića

0

Dva lica uhapšena su juče, od čega je jedan pripadnik Specijalne antiterostičke jedinice (SAJ) MUP Republike Srpske, zbog sumnje da su nakon verbalnog sukoba i fizički napali dvadesetšestogodišnjaka zbog preticanja na putu u Kneževu.

Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju, uhapšeni policajac je pištoljem udario mladića.

Naime, na regionalnom putu Кneževo-Travnik, u ulici Drage Vranješa je juče u 19.50 časova nakon preticanja došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba, u kojem je dvadesetšestogodišnjak zadobio povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

“Jedno od lica lišenih slobode je pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji nije bio na dužnosti, a u skladu sa utvrđenim činjeničnim stanjem dostaviće se informacija Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP RS, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti”, saopšteno je.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave u skladu sa čim će se i izvršiti kvalifikacija događaja.

Nezavisne