Home Zanimljivosti Sponzoruša na sastanku zaradi i do 900 eura: Dobija skupe poklone, ponekad...

Sponzoruša na sastanku zaradi i do 900 eura: Dobija skupe poklone, ponekad ima i seks, a kaže da želi pravu ljubav

0

Leksi Džej iz zapadnog Londona je prošle godine počela se da koristi stranicu “Tražim dogovor” koja spaja mlade devojke sa bogatim muškarcima, a tvrdi da po “sastanku” sa bogatašem zaradi i do 900 evra. Kako kaže, ne želi novac, nego ljubav, ali ne smetaju joj skupoceni pokloni i večere u restoranima.

Bila sam na skupu sponzora i sponzoruša, i otkrila kada i kako devojke zaista dobijaju novac za seks

– Sviđa mi se to što se muškarci brinu o meni, lepo se ponašaju i vode me na neverovatna mesta. Želim da pronađem savršenog džentlmena koji će mi ponuditi stil života u kojem ću uživati, ali dok se on ne pojavi, prija mi i ovako. Ova stranica bolja je od normalnih stranica za upoznavanje jer možete jasno napisati šta želite – rekla je za Daily Mail.

Leksi želi da bude glumica, a na ovu stranicu se prijavila nakon što je raskinula sa dečkom. Kako kaže, ne stidi se što se viđa sa sponzorima.

– Činjenica da je neki muškarac spreman da plati da bude u mom društvu daje mi moć i želim da ljudi ovakav način izlazaka smatraju pozitivnim – kaže.

Iako je bila jako nervozna zbog sastanka sa prvim sponzorom, 45-godišnjakom sa kojim se našla prošle godine, uskoro je postala puna samopouzdanja. Dosad je bila na deset sastanaka sa advokatima, direktorima kompanija i bankarima, a jedan joj je platio 900 funti za sastanak, prenosi Index.hr.

– Prvi tip dao mi je nešto novca za troškove puta, ali znala sam da nismo kliknuli i da moram da potražim drugog. Želim da pronađem nekog sa kim ću se videti nekoliko puta, uživati u njegovom društvu i sastancima na koje me vodi. Ne tražim pravu vezu, ali htjela bih da na ovoj stranici pronađem pravog muškarca – kaže ona.

Na jednom sastanku je zaradila 900 evra Foto: A. Nalbantjan

Dodala je da je spavala sa nekim muškarcima koje je na ovaj način upoznala, ali tvrdi da je jako izbirljiva.

– Kao i na svakom spoju, ako me osoba privlači, spavaću s njom. Ako ne, neću. Jako sam izbirljiva i ne bih bila sa nekim ko je stariji od mene više od 17 godina. Najstariji tip sa kojim sam se viđala ima 58 godina, a viđala sam se i sa jednim tipom za kojeg sam kasnije saznala da je oženjen, ali to nije moj stil – rekla je.

Dodala je da, kad je muškarci pitaju koju veličinu nosi, zna kakav poklon joj spremaju.

Telegraf