Home Promo objave SRBIJA I CRNA GORA U BORBI ZA POLUFINALE: Do sada neviđena ponuda...

SRBIJA I CRNA GORA U BORBI ZA POLUFINALE: Do sada neviđena ponuda za klađenje na jedan rukometni meč

0
Rukometašice Srbije i Crne Gore večeras se bore za šansu za prolazak u polufinale Evropskog prvenstva, a meridinabet.ba pripremio je sjajan specijal za ovaj meč. Osim specijala, Meridian i u standardnoj ponudi ima opklade koje nećeš naći nigdje drugo.
Oba tima imaju po jednu pobjedu i jure Francusku na drugom mjestu na tabeli. Tim koji dođe do pobjede, imaće šansu da u posljednjem kolu pobjedom dođe do prilike da se bori za medalju. Crna Gora u posljednjem meču igra sa Danskom, dok Srbija ima direktan duel sa domaćinom – Francuskinjama.

 

Crna Gora je favorit u ovom duelu- kvota na Crnogorke je 1.57 naspram 3.65 na Srbiju. Ako Srbija postigne posljednji gol možeš skoro da dupliraš ulog, dok posljednji gol Crne Gore donosi kvotu 1.75.

 

Želiš li brz dobitak, kladi se na to koja će od ove dvije ekipe prva postići tri gola. Prvi put na tržištu,jedna kladionica daje ovako široku ponudu na neki rukometni meč. Osim kvota na prva tri gola, tu su i opklade na to koja će ekipa prva postići  5, 10, 15 i 20 golova.

 

Ne samo da je Meridian izbacio kvote na to koja će ekipa prva postići tri gola, već su tu i kvote na to koja će ekipa postići prva tri pogotka u drugom poluvremenu. I na ovoj opkladi možeš da dupliraš svoj ulog.

 

Možeš da pojačaš kvotu ako se kladiš na konačan ishod sa jednim od tri moguća hendikepa – tako da ti i kec i dvojka mogu donijeti kvotu 2.30 i više.

Tu su i tri granice na konačan broj golova, a na tebi je samo da izabereš svoju opkladu i zaradiš.

 

Kvote na 1X i X2 su se pojavile upravo na ovom Evropskom prvenstvu i to samo u Meridianu. Uveden je i draw no bet za ove mečeve, a to znači da ako odigraš DNB 2, ukoliko Crna Gora pobijedi, tiket će ti proći. Ako bude X, računa ti se kvota 1.

Uz to, tu su i duple opklade, gdje možeš da kombinuješ konačan ishod i broj golova, te tako, od sada, duple igre nisu rezervisane samo za fudbal.