Home Svijet Srbija šokirana izjavama poznate američke glumice: ‘Nema razloga da idete tamo, nema...

Srbija šokirana izjavama poznate američke glumice: ‘Nema razloga da idete tamo, nema ničega srpskog‘

0

Američka glumica Elizabeth Olsen (32) i tri godine mlađa sestra slavnih blizanki Mary-Kate i Ashley Olsen koje su karijeru izgradile u seriji ‘Puna kuća’, šokirala je građane Srbije svojim izjavama.

– Nitko nema razloga da ide tamo – kazala je glumica prilikom intervjua objavljenog 2020. koji se tek sad počeo masovno dijeliti društvenim mrežama.

– Milijuni Srba nas gledaju svaki dan, hvala ti. Upravo nas gledaju – kazale su joj voditeljice smijući se uglas njezinoj izjavi.

Olsen je nastavila pokušavajući se opravdati.

image

Elizabeth Olsen

Image Press/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

– Mislim, snimali smo šest dana u tjednu, samo nedjeljom sam izlazila. Ali to je vrlo zanimljivo mjesto, jer tamo nema ničeg stvarno srpskog, jer oni postoje tek oko trinaest godina ili tako nešto. Tako da su samo spoj svih onih koji su zauzeli njihovu zemlju – kazala je glumica koja je u Srbiji provela nekoliko mjeseci snimajući film ‘U tajnosti’ o Theresi Raquin.

Pojedini korisnici društvenih mreža našli su se uvrijeđeni zbog izjava poznate glumice. Uvrijedila je, kažu, zemlju i stanovnike, pa su se na Twitteru krenuli širiti uvredljivi komentari na njezin račun, prenosi Nova.rs.

‘Pih koliko mi se zgadila’, glasi jedan od komentara.

‘Ne znam zašto se čudite što Elizabeth Olsen misli da je Srbija postojala samo 13 godina, likuša je iz Amerike i to vam sve objašnjava’, glasi još jedan od komentara.

Neki vjeruju i da postoji ‘antisrpska propaganda’.

‘Hoće li nas više ove poznate osobe ostaviti na miru. Prvo Dua Lipa, sad i Elizabeth Olsen. Bavite se malo svojim karijerama’, glasi još jedan od komentara na Twiteru.