Home Banjaluka Srećna dobitnica Gordana Starčević: Slaveći pobjedu Partizana saznali da smo dobili stan

Srećna dobitnica Gordana Starčević: Slaveći pobjedu Partizana saznali da smo dobili stan

0

Slaveći pobjedu košarkaša Partizana saznali smo da je u nagradnoj igri “Deset računa izbroji i stan osvoji” izvučena koverta sa mojim imenom. Našoj sreći nije bilo kraja, slavili smo duplu pobjedu.

Ispričala je to danas za “Glas Srpske” srećna dobitnica stana u banjalučkom naselju Lauš, Gordana Starčević, koja ni dan nakon izvlačenja nije mogla skriti uzbuđenje i emocije.

– Suprug, kćerkica i ja smo bili u kući i gledali utakmicu između Partizana i kluba Cedevita Olimpija iz Ljubljane. Zazvonio je telefon, a sa nepoznatog broja dječiji glas mi je kazao da sam dobila stan. Nisam povjerovala i prekinula sam vezu. Nakon toga uslijedio je drugi poziv. Sa druge strane “žice” bio je kolega s posla koji mi je kazao: “Čestitam koleginice, dobili ste stan” – ispričala je Starčevićeva.

Dodala je da je šok i nevjericu koji su je obuzeli u prvim trenucima nakon što je saznala za dobitak, zamijenili uzbuđenje i radost nakon što su na TV ekranu ugledali kovertu sa njenim imenom.

– Nakon poziva prebacili smo na RTRS i ugledali moje ime. Sreća pa sam ležala, srušila bih se od šoka i radosti – dodala je Starčevićeva, koja je prije 20 godina sa suprugom došla u Banjaluku iz Novog Grada.

Istakla je da su ukupno poslali 20 koverata, od čega u drugom krugu pet, od kojih je samo jedna glasila na njeno ime.

– Jedna je očigledno bila dovoljna za sreću. Imamo kuću, a stan će jednog dana pripasti našoj Leni – sa osmjehom dodaje Starčevićeva koju smo zatekli ispred firme u kojoj radi na izdavanju mjesečnih karata.

Ispričala nam je da je čitajući priču o prvom dobitniku stana u ovoj nagradnoj igri, koji je izvučen baš na kćerkin rođendan, razgovarala sa suprugom kako je i njihovoj osmogodišnjoj Leni na dan izvlačenja posljednjeg stana rođendan.

– Kćerka nam je kazala kako bi bilo super da i ona dobije stan za rođendan. Eto, želja joj se ispunila nekoliko dana prije i vjerujte da je ona najsrećnija – rekla je Starčevićeva i dodala da je častila kolege na poslu za dobitak, te da će veliko slavlje prirediti kada uzmu ključeve u ruke.

Priređivač najveće nagradne igre ikada organizovane na ovim prostorima je Vlada RS. Nagradna igra je, kako ističu organizatori, osmišljena u cilju podizanja svijesti građana da uzimaju fiskalne račune, te da se na ovaj način suzbije siva ekonomija. Svi koji žele da učestvuju imaju šansu da do kraja nagradne igre osvoje još dva stana i pregršt vrijednih robnih vaučera. Potrebno je da sakupe deset fiskalnih računa ili slipova, spakuju u koverat na kojem treba da napišu svoje podatke s jedne, i naziv nagradne igre s druge strane i predaju u nekoj od poslovnica preduzeća “Pošte Srpske”. Posljednje izvlačenje zakazano je za 13. oktobar.

 

Koverte

Prema podacima dostupnim na internet stranici najveće nagradne igre u Republici Srpskoj u drugom krugu izvlačenja učestvovalo je 1,37 miliona koverata. Sve koverte koje nisu izvučene ostaju u igri i u trećem izvlačenju koje je planirano 6. oktobra.

glassrpske.com