Home Banjaluka Stanivuković odbrusio režimskoj Alternativnoj televiziji: Tek ću vam smetati kad vas pobijedimo!

Stanivuković odbrusio režimskoj Alternativnoj televiziji: Tek ću vam smetati kad vas pobijedimo!

Nakon teksta banjalučke Alternativne televizije u kojem navode da poslanik PDP-a Draško Stanivuković se već danima nalazi na odmoru u Akapulku, luksuznom meksičkom ljetovalištu, te da je za to iskeširao nevjerovatnih 10.000 evra na društvenim mrežama se odlasio i sam Stanivuković.

,,Sa prijateljima iz srednje škole kod prijateljice iz gimnazijskih klupa na svadbi.

Ugošćeni od strane domaćina, troškove puta podijelili na jednake dijelove, onako kako to rade pravi prijatelji, a došli sa namjerom da našoj prijateljici uljepšamo ovaj, njoj važan dan.

Ovo je istina, a sve ostale priče o putovanjima od 10 000 eura, rasipništvu i bahaćenju su najveća moguća laž u cilju moje diskreditacije, kao i našeg zajedničkog rada i truda.

Ovo je dragi prijatelji najočigledniji primjer kako ATV i njihovi izmišljeni portali lažu i šta im je krajnja namjera.

Ovo nisam objavio sa ciljem da se pravdam, nego sa željom da razobličimo njihove laži.

Činjenica je da sam iz dobrostojeće porodice, ali činjenica je isto da rasipništvo nikad nije bilo niti će ikad biti vrijednost koju promovišem.

Smetam im kad sam u Banjaluci, smetam im i kad nisam.

Vjerujem da ću im najviše smetati kada ih zajedno pobijedimo!”, napisao je Stanivuković na mrežama.

Takođe, Stanivuković za banjaluka24h.com kaže da je zbog pisanja ATV-a i RTRS-a poslao desetine prijava i tužbi Vijeću za štampu, RAK-u i nadležnom sudu zbog neobjavljivanja demantija i  odgovora na tekstove koje preuzimaju od režimskih portaloida.

U spornom tekstu se navode i laži o Stanivukovićevom voznom parku i navodnom ustupanju golfa 7 Ivanu Begiću, što je takođe demantovano.