Home Video Stanivuković Šukalu uručio veknu bijelog hljeba! (VIDEO)

Stanivuković Šukalu uručio veknu bijelog hljeba! (VIDEO)

Poslanik PDP-a u NSRS Draško Stanivuković uručio je danas odlazećem poslaniku ove stranke Adamu Šukalu veknu bijelog hljeba.

Šukalo je istakao da će ovu privilegiju iskoristiti da pomogne narodu, dok je Stanivuković kazao da će poslaničke naknade proslijediti onima kojima su one potrebne. Šukalo je kazao da će predložiti Zakon i ukidanju bijelog hljeba.

– Preko 150 funkcionera je 2016. godine uzelo bijeli hljeb. To je pet miliona maraka na godišnjem nivou. Sada će biti isto, svi će tražiti bijeli hljeb – rekao je Šukalo.

Stanivuković je istakao da Šukalo na vlastitom primjeru pokazuje kako se bori za dosljednu politiku. On je dodao da će svoje naknade proslijediti studentima, humanitarnim organizacijama, kulturno-umjetničkim društvima, majkama koje su premještene s posla samo zato što su vjerovali u neke ideje.

– Znamo ko se borio da se bijeli hljeb. Narod treba da vidi neku svjetlu tačku. Ja se naknada ne odričem, ali ću ih proslijediti onima kojima su potrebnije. Ja trenutno mjesečno raspoređujem 2 000 maraka na 17 studenata – kazao je Stanivukovic.

Šukalo je dodao sa je juče organizovana javna tribina na kojoj se razmatralo da li poslanicj opozicije treba da uđu u parlament. On je kazao da je 90 odsto građana bilo za to da se opozicija bori u NSRS.

– Tražio sam od poslanika opozicije da uđu unutra i da se bore. Potrebno je drugačije mišljenje. Odricanje od mandata bi značilo da sljedeći sa liste dođe na njegovo mjesto. Stanivuković je dobio najviše glasova u RS i nema potrebe da bježi od tog povjerenja. Ne znam da li će kompletna opozicija učestvovati u radu parlamenta – rekao je Sukalo.

Stanivuković je dodao da danas ima priliku da prihvati mandat, ali da nikada ne uđe u skupštinu.

– Usljed ovolikog broj papaka nas nekolicina mora da uđe u parlament da bi se borila. Ljudi su glasali da moramo da uđemo u skupštinu. Ulazak u parlament ne isključuje vanparlamentarnu borbu. I mislim da je to savršena simbioza – istakao je Stanivuković.

✔️ Дао сам му БИЈЕЛИ ХЉЕБ, а ово је он одлучио.

✔️ Дао сам му БИЈЕЛИ ХЉЕБ, а ово је он одлучио.❗ Унијели смо бијели хљеб у Скупштину РС како бисмо у наредном временском периоду кроз ЗАКОН "изнијели" бијели хљеб из Скупштине.✔️ Своју НАКНАДУ сам већ распоредио на најбоље међу најбољима јер само тако у овој земљи може доћи до напретка.💪 Борба је већ почела.*****✔️ Dao sam mu BIJELI HLJEB, a ovo je on odlučio.❗ Unijeli smo bijeli hljeb u Skupštinu RS kako bismo u narednom vremenskom periodu kroz ZAKON "iznijeli" bijeli hljeb iz Skupštine.✔️ Svoju NAKNADU sam već rasporedio na najbolje među najboljima jer samo tako u ovoj zemlji može doći do napretka.💪 Borba je već počela.

Gepostet von Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković am Montag, 19. November 2018

(Srpska Cafe)