Home BiH Student generacije u timu gradske uprave Bijeljine

Student generacije u timu gradske uprave Bijeljine

0

Studentu generacije Fakulteta poslovne ekonomije u Bijeljini Kristini Koprivica gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uručio je rješenje o obavljanju pripravničkog staža u gradskoj upravi.

– Prijem ove djevojke na radno mjesto pripravnika dio je našeg nastojanja da u Bijeljini ostanu mladi i stručni ljudi i da ovaj grad postane grad budućnosti, te da takvim ljudima damo šansu – istakao je Mićić i ostavio otvorenu mogućnost da nakon pripravničkog Koprivica dobije i stalno zaposlenje u Gradskoj upravi.

Kristina je završila smjer finansije i bankarstvo sa prosječnom ocjenom 9,8. Upisala je i master studije.

– Želim da zahvalim na ukazanoj šansi da odradim pripravnički staž. Ovo je želja svih onih koji su marljivo radili i trudili se tokom školovanja sa ciljem da ostanu da rade i žive u svojoj zemlji. Drago mi je da grad Bijeljina u svojoj strategiji razvoja i Agendi mlade ljude vidi kao glavne aktere razvoja – navela je Koprivica.

Kristina je rođena 1997. godine u Užicu ali se kao djevojčica sa roditeljima doselila u Bijeljinu. Nakon Vukove diplome na kraju osnovne škole, završila je Ekonomsku školu kao đak generacije.

glassrpske.com