Home Banjaluka Suzana: Pronađite ubicu mog sina

Suzana: Pronađite ubicu mog sina

0

Suzana Radanović i večeras je posjetila Hram Hrista Spasitelja. Kao i prethodnih dana, došla je da zapali svijeću za svog sina. Tom prilikom, navela je da je jutros dala izjavu u Policijskoj upravi Banjaluka nakon što je dobila poziv na ispitivanje zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo “Neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje”.

Majka pokojnog Davida Dragičevića na ispitivanje je stigla u pratnji advokata Milana Maleševića koji ne smatra da je ikakvo krivično djelo počinjeno. Suzana Radanović rekla je da se nije dugo zadržala u stanici.

“Bili su korektni, ažurni i brzi, a oko istrage ubistva mog djeteta ništa uradili nisu. Pokušavaju fokus skrenuti na neke druge teme, na neki državni udar, što je veoma smiješno jer se državni udar desio kada su oni hapsili, tukli i ganjalu narod ”-navela je Suzana.

Davidova majka istakla je da su je u stanici pitali gdje se nalazi Davor Dragičević. Nakon ispitivanja, ponovo je došla u portu Hrama Hrista Spasitelja da zapalila svijeću za svog sina Davida, a tom prilikom rekla je da ima samo jednu molbu.

“Imam samo jednu molbu za policajce, predsjednike, premijere a to je da nađu ubicu Davida Dragičevića i da se ovaj slučaj završi. Želim da ova agonija prestane i da ovi ljudi nađu svoj mir”-navela je Radanović.

Da od ove borbe neće odustati, poručili su i građani Banjaluke koji već 285 dana podržavaju roditelje tragično stradalog mladića. Poručili su da će svake večeri u 18 časova dolaziti u portu Hrama Hrista Spasitelja da sa majkom Suzanom zapale svijeće za pokojnog Davida Dragičevića.

BN TV
Foto: Srpskainfo